Virovtica.com
     
 
Uvjeti korištenja
 
 

Pod kojim uvjetima možete koristiti sadržaj Virovtice?

Ukratko, koristite ih za svoje privatne (osobne) potrebe koliko god želite. Korištenje u komercijalne svhe, dakle u projektima koji su namijenjeni prodaji i stjecanju financijske koristi i dobiti (zaradi, prodaji, naplati...) materijala i sadržaja koji se nalaze na ovim stranicama, nije dozvoljeno.

Koristite li naše sadržaje na svojim web stranicama, lijepo vas molimo da naznačite da su materijali preuzeti sa naših stranica (Virovtica) i da stavite link na Virovticu (www.virovtica.com ili www.virovtica.eu).

Isto vrijedi i koristite li sadržaje Virovtice na način da ih otisnete na papir ili pospremite u digitalnom obliku. Naznačite od kuda potječu.

Virovtica vam nudi i RSS kanal, ako imate svoje web stranice, slobodno se poslužite vijestima iz davnina, one nikada neće biti iste.

Sadržaje Virovtice dajemo vam na korištenje u dobroj namjeri, sa željom da vam budu od koristi u upoznavanju povijesti, prošlosti Virovitice te da obogatite svoje znanje o ovome lijepome gradu. Nemojte ih zloupotrebljavati u bilo kojem smislu. Nisu tome namijenjeni.

Osjećajte se ugodno boraveći na Virovtici.